fredag, april 28, 2006

Kvällens analys

Jag skulle vilja be om er syn på denna låt. Vad representerar den för er? Personligen tycker jag att Kent's texter är bland de mest invecklade och spännande jag stött på. Det känns lite som att de kan ha många olika betydelser.

Vad tycker ni?

Kent - Socker

6 Comments:

Blogger Maria said...

Den låten är jättebra! Jag älskar Kent för att de är så unika med sina låtar.

april 29, 2006 10:50 fm  
Anonymous Anonym said...

Den är min BÄSTA!! "...åh alla dom han älskat, o dom han bara sög av.." klart deras bästa skiva

april 29, 2006 12:34 em  
Blogger Andreas said...

Ja, den är riktigt bra den. Det va väl i samband med den dom slog igenom hos allmänheten, tror jag. Innan va det nog inte alla som visste vilka kent var. Men jag gillar nog "Verkligen" bäst. Till "Vapen & Ammunition" kändes det som att dom bytte stil lite för att om möjligt passa flera smaker. Verkar vara ett bra drag.

april 29, 2006 12:49 em  
Blogger . said...

Jag gillar "Cowboys". Finfin. Den senaste skivan känns inte alls lika djup på något sätt. Min kent-törst slocknade nog i samband med hysterin runt dem. Det kändes så överdrivet. Det blev liksom den nya fjortis grejjen, att sitta och skära sig i handlederna medan de lyssnar på kent.

april 29, 2006 3:10 em  
Blogger Andreas said...

johanna: Jag tycker att den senaste skivan är djupare än V&A. Men jag håller med dig att som jag skrev, så blev alla varse Kent när V&A släpptes. Det där med att skära sig i handlederna vet jag inte om det är pga. Kent. Tycker inte det spelar nån roll vilken musik som spelas då, det är lika hemskt och sorgligt att det har gått så långt ändå.

april 29, 2006 3:23 em  
Blogger Maria said...

Jag gillar nya om det är den med få låtar.
Dom som försvann, äre så låten heter med barnkören?
Den låten älskar jag i alla fall.
Jag har bara väldigt svårt för det här med namn :P

april 30, 2006 4:34 em  

Skicka en kommentar

<< Home